Clipmèdia Edicions

Alguns dels nostres treballs de llibres commemoratius o d’aniversari.

IQS, sota el signe de l’excel·lència

DESCRIPCIÓ DE LA FEINA

IQS celebra el 25è aniversari del seu centre d’R+D+i i transferència tecnològica, PEINUSA, amb la publicació del llibre IQS, sota el signe de l’excel·lència

IQS, sota el signe de l’excel·lència recull el testimoni directe de 22 professors d’IQS sobre la col·laboració entre el centre universitari i el món empresarial, les seves investigacions i la interacció entre la recerca, la innovació, la indústria i la docència. A més, el llibre narra breument la història d’IQS i la seva relació amb l’empresa i descriu l’estructura, funcions i capacitats actuals de PEINUSA. Alguns dels projectes que s’aborden en el llibre giren al voltant de la síntesi de noves molècules per a l’elaboració de nous fàrmacs, la fotoquímica i l’emergent teràpia fotodinàmica, la regeneració de teixit cardíac o ossi mitjançant materials intel·ligents i cèl·lules mare, la bioenginyeria, les anàlisis de contaminants, l’additive manufacturing i els nous processos productius, entre d’altres.

 

CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES

Tiratge: 1200 exemplars (900 català / 300 castellà)

Format: 21 x 26 cm

Pàgines: 287

Idiomes: castellà i castellà

Any de publicació: 2010

Projectes relacionats

Paradigma IQS. Fundació Empreses IQS 1958-200

Llibre que recull els 100 anys d’història de la família de professionals d’origen basc Anzizu.

JCI, Fàbrica d’Emprenedoria 1964-2009

Un encàrrec de la Jove Cambra Internacional Catalunya que explica els seus 75 anys d’història, des de 1964 al 2009.

Crònica de l’aigua de la Costa Brava

Obra realitzada amb motiu dels 40 anys del CCB, organisme supramunicipal que té per objectiu fundacional la gestió del cicle integral de l’aigua.