Clipmèdia Edicions

Alguns dels nostres treballs de llibres commemoratius o d’aniversari.

Crònica de l’aigua de la Costa Brava

DESCRIPCIÓ DE LA FEINA

Clipmèdia Comunicació va rebre l’encàrrec del Consorci Costa Brava (CCB) d’elaborar la seva història dels quaranta anys que van des de la seva creació el maig de 1971 fins al 2011. El CCB és un organisme supramunicipal que té per objectiu fundacional la gestió del cicle integral de l’aigua. Està integrat per la Diputació de Girona i els vint-i-set ajuntaments del litoral gironí. Va ser el resultat d’una necessitat arran de l’eclosió del fenomen turístic a la Costa Brava de dotar els municipis costaners de les infraestructures hidràuliques necessàries per garantir l’abastament domiciliari d’aigua potable, renovar les xarxes de clavegueram malmenades i insuficients, i projectar i construir les instal·lacions de depuració de les aigües residuals que fins aleshores s’abocaven directament i sense tractament al mar.

Aquesta Crònica de l’aigua a la Costa Brava, signada per Oriol Mas i Lloret com a autor, i Ramon Balasch i Arnau Urgell, com a curadors, és un relat periodístic de la transformació de les infraestructures en els municipis de la Costa Brava i, en bona part, un relat cronològic dels quaranta anys d’existència del Consorci de la Costa Brava entre 1971 i 2011. S’hi reprodueixen 241 fotografies procedents dels Arxius del CCB, Diputació de Girona, Arxius Municipals implicats i de Lluís Sala i Genoher

 

CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES

Tiratge: 1000 exemplars relligats en tela

Format: 21 x 26 cm

Pàgines: 256

Idiomes: català

Any de publicació: 2011

Projectes relacionats

Del juego al ocio. Historia de las máquinas recreativas

Llibre que fa un repàs a les últimes tres dècades del segle XX del sector privat del joc des de la visió personalitzada d’un del autors, Jaume Sanahuja, president del Grup MGA.

IQS, sota el signe de l’excel·lència

IQS celebra el 25è aniversari del seu centre d’R+D+i i transferència tecnològica, PEINUSA, amb la publicació d’aquest llibre.