El domini clipmedia.cat ha està cedit a favor d’ABONINVENT COMUNICACIÓ, SL, amb CIF B66650144 i domicili social al carrer Sant Salvador 11-13, 1-1, de Cerdanyola del Vallès, inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Tom 45103, Foli 163, Full 476959, Inscripció 1.

Tots els drets de propietat intel·lectual del contingut d’aquest lloc web i del seu disseny són propietat d’ABONINVENT COMUNICACIÓ, SL, o de les persones o entitats que han cedit l’ús dels continguts al titular d’aquest lloc. No se’n permet, doncs, la reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, total o parcial, sense l’autorització expressa d’ABONINVENT COMUNICACIÓ, SL.

ABONINVENT COMUNICACIÓ, SL, no es responsabilitza del mal ús que es pugui fer dels continguts del web i serà exclusiva responsabilitat de la persona que accedeixi a aquests continguts i els utilitzi. ABONINVENT COMUNICACIÓ, SL, no es responsabilitza tampoc de la informació donada en altres llocs web als quals es pugui accedir per enllaços. La presència d’aquests enllaços té una finalitat estrictament informativa. En el cas que ABONINVENT COMUNICACIÓ, SL, tingui coneixement efectiu que la informació o activitat a la qual remet algun d’aquests enllaços és il·lícita, constitutiva de delicte o pot lesionar béns o drets de tercers, suprimirà o inutilitzarà l’enllaç.

ABONINVENT COMUNICACIÓ, SL, no assumeix cap responsabilitat que es pugui derivar de problemes tècnics o errades en els equips informàtics que es produeixin durant la connexió i que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del seu control.

ABONINVENT COMUNICACIÓ, SL, es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en el seu lloc web sense haver-ho de comunicar prèviament.